Uppdatering

Hej Alla!

Snacka om att jag inte har haft tid alls att ens skriva minsta lilla inlägg. Det har varit så mycket som hänt den senaste tiden. Jag har varit på kurs i London tillsammans med min kära vän Alexandra och sedan har vi haft mycket med företaget att göra nu när alla mässor är.

Men en sak ska jag se till att jag i alla fall hinner med, min födelsedag på fredag! Ska då ut och äta med min familj + Jespers familj på restaurangen Missisippi. Sedan planeras det för fullt att kanske då kunna hitta på något på kvällen. Lördagen kommer Carro och Amanda hem till mig för att jag ska fota dem lite, spännande!!! Och efter det blir det Julbord på Cedergrenska tornet med Jespers familj.

Imorgon kommer vi att ha ännu en mässa där vi kommer sälja våra skor, (kommer slänga in en bild på dem sen), dem är nämligen ihoprullbara och ihopvikbara för att man ska kunna stoppa ner dem i partyväskan fö att byta om från högklackat när man går hem. Ni får gärna gå in och kolla http://smartshoes.blogg.se eller bli medlemmar i vår facebook grupp SmartShoes UF för mer information.

Ne nu vet jag inte vad jag ska skriva, JO! Jag vill påminna alla mina rara söta vänner att jag önskar mig presentkort från Ant´s tattoo i födelsedagspresent!!!! hihi.


Nu kommer det lite bilder från London plus någon bild på skon.




























RSS 2.0